DEVLET DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Özel okullarda okuyacak öğrenciler için verilecek devlet desteği kılavuzu Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün web sayfasında yayınlandı. Başvurular 10 Ağustos 6 Eylül tarihleri arasında öğrencinin kayıtlı olduğu okullardan yapılabilecektir.

Ana hatlarıyla başvuru şartları  aşağıda belirtilmiştir. Ayrıntılı bilgi için kılavuzu mutlaka okuyunuz.

BAŞVURU ŞARTLARI

1 Anaokulu için 18 Mart 2012 ile 18 Eylül 2013 tarihleri arasında doğmuş olmak

2- İlkokul 1. sınıflar için 30 Eylül 2017 tarihi itibariyle kayıt şartlarına sahip olmak

3-Ortaokul ve liseler için kayıt şartlarına sahip olmak

4-Mayıs Haziran Temmuz aylarından herhangi birine ait  ıslak imzalı gelir belgesi.

5-Kılavuz ekinde yayınlanan gelir belgesi taahhütnamesinin imzalanması

6-Varsa öğrencinin yüksekokulda okuyan abi/abla  için öğrenci belgesinin aslı

Not:Belirtilen maddeler öncelikli olanlardır lütfen e-Kılavuzu Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün web sayfasından indirerek ayrıntılı okuyunuz.