Yaparak Yaşayarak öğreniyorum

Öğrencilerimizin DÜŞÜNME BECERİLERİ’ni geliştirmelerini, hayal güçlerini kullanarak ÖZGÜN FİKİRLER ortaya koymalarını sağlıyoruz.

Her öğrenci başarır ancak, siz ona ne sunarsanız başarı ölçüsü o oranda artar. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisemizde öğrencilerimiz yer aldıkları atölyelerde, uygulamanın ve başar­manın hazzını yaşarlar.

İLKOKUL ATÖLYELERİMİZ
Akıl Oyunları, Ritmik Cimnastik ve Dans, Orf Çalgıları ve Çocuk Korosu, Hayal Gücü ve Tasarım, Sanat, Bilimsel Keşifler, Sihirli Kutular Kukla ve Oyuncaklar, Utku’nun Sesi, Yaratıcı Drama, Satranç, İngilizce Drama, İngilizce Oyunlar, Yaşam Becerile­ri, Almanca Drama.

Denersem yapabilirim, BANA DESTEK OLUN

Sanatla iç içe, sanatın ve sanatçının değerini bilen, geleceğin sanatçıları Utku Koleji çatısı altında yetişir.

ORTAOKUL ATÖLYELERİMİZ
Akıl Oyunları, Satranç, Dergi – Yayın, Kütüphanecilik, Sanat Atölyesi, Bilim ve Lego Robotik, Bando – Orkestra, Modern Dans ve Halk Oyunları, Yabancı Dil Tiyatro, İngilizce Oyun, Düşünce Eğitimi, Yaşam Becerileri, Felsefe – Hayal Atölyesi.

Yaşama hazırlanıyorum

Hayatları boyunca lazım olacak YAŞAM BECERİLERİ’nin temellerini atıyoruz…

LİSE ATÖLYELERİMİZ

• GASTRONOMİ