Saygıdeğer Velilerimiz,

Atatürk İlke ve inkılaplarını kendine rehber  edinmiş  bir  öğretmenler  kuruluşu  olan  Utku Koleji Eğitim Kurumları; 1986’dan bu yana birçok başarıya imza atmış, yenilikçi  ve  öncü  bir eğitim kurumudur.

Sürekli değişerek gelişen dünyamızda  mutlu, umutlu, sevgi dolu  bir geleceği çocuklarımızın belirleyeceğine, bunun da  ancak iyi bir eğitimle gerçekleşebileceğine inanıyorum. Eğitim ciddi bir iştir, eğitimi bilmek yetmez, ona gönül vermek gerekir.

Utku Koleji Eğitim Kurumları olarak; “her bireyin tek, özel ve bir değer” olduğu, Atatürk’ ün bizlere   ışık  tutan “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.” düşüncesinden hareketle sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeden eğitmeyi amaç edindik.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı; Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş, Atatürk sevgisiyle büyüyen, onun ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, çağdaş, yenilikçi, üretken, çok yönlü, bireysel olarak gelebilecekleri en üst seviyeye taşımak, yarınlara en donanımlı şekilde hazırlamak en önemli hedefimizdir. Bu görevi başarıyla yerine getirebilmenin en önemli koşulu olarak eğitimi görmekte, emek, ciddiyet, özveri ve sorumluluk isteyen bu alanda Kdz. Ereğli’ de öncü ,  örnek ; sevgi, güven ve sıcak bir aile ortamı sunan bir kurum olarak öğrencilerimizin mutluluğu ve başarısı için her yıl yeni hedeflerle ve hedeflerimizi daima yüksek tutarak emin adımlarla yürümekteyiz.

Üstün nitelikli ve kaliteli eğitimin çocuklarımızın hakkı olduğu gerçeğinden hareketle okul öncesinden lise sona kadar eğitim zincirini tamamlayan kurumumuz; fiziki ve teknolojik yapısıyla, bilimden teknolojiye, spordan sanata tüm eğitim faaliyetlerini gerçekleştirebileceğimiz bir donanıma sahiptir. Bizler bu kutsal mesleğe gönül vermiş, birbirine kenetlenmiş, tek yürek, tek ses olmuş, ilkeli çalışan, başarılarıyla kendini kanıtlamış, güçlü  bir  ekibiz.

Siz de en değerli varlığınızın, Atatürkçü bir çizgide iyi bir eğitim almasını, yarınlara güvenle bakmasını, her yönden donanımlı olmasını istiyorsanız Utku Koleji Eğitim Kurumları sevgi dolu gülen yüzüyle sizleri bir aile gibi kucaklayacaktır.

Saygılarımla

Hülya ÇATAKLI