SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUNUZA HOŞ GELDİNİZ

Anaokulu,1 ve 5. sınıfa yeni başlayacak olan öğrencilerimiz ve velilerimizin de katılımıyla yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu yaşandı.

Utku Koleji olarak öğrencilerimizi her yönüyle tanımak, yeni eğitim öğretim yılına sevgili öğrencilerimizi hazırlayarak okulumuza uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla düzenlenen programımız,  saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Utkulu olmanın kıvanç ve gururuyla bizlere önderlik eden okul idaremiz sahneye davet edildi. Programımızda Anaokulu,1 ve 5. sınıfların derslerine girecek olan sınıf öğretmenlerimiz ile branş öğretmenlerimiz takdim edilirken Utku ailesine yeni katılan minik Utkulular ve ortaokula geçmenin heyecanını yaşayan sevgili öğrencilerimiz, öğretmenleri ile buluşturularak büyük bir coşkuyla sınıflarına uğurlandı. Programımız, bahçemizde gerçekleşen kokteylimizle sona erdi.

Başarılarıyla kendini kanıtlamış olan okulumuzu tercih eden kıymetli velilerimize programımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, 2017- 2018 eğitim öğretim yılının tüm Utku ailesine başarı ve mutluluk getirmesini dileriz.