OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİMİ

2. YİĞİT AKKAŞ
3. FATMA TATLIBAŞ

OKUL AİLE BİRLİĞİ HAKKINDA

Utku Koleji Okul Aile Birliği olarak, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, kendisine ve ülkesine faydalı, çevresine örnek, özgüveni gelişmiş, sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştirmek hedefimizdir. Ortak hedefimiz doğrultusunda okulumuzun misyon ve vizyonuna uygun stratejik planlar çerçevesinde, okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, sınıf veli temsilcilerimiz veailelerimizle işbirliği yapmaktır.

Tüm velilerimizden yapacağımız faaliyet ve etkinliklere katılımlarını ve desteklerini, Okul Aile Birliğimize iletmek istediğiniz her türlü görüş ve önerilerinizi beklemekteyiz. Çocuklarımızın sosyal etkinliklere katılmaları için, veli desteğinin gerekliliği çok önemlidir. Bu etkinliklerin öğrencinin kendine güven duymasında, başarı duygusunu kazanmasında ve duyarlı bir insan olma yolunda önemli rol oynayacağı unutulmamalıdır. Dönem içerisinde yapacağımız farkındalık ve birliktelik yaratacak etkinliklerimizi sizlerle duyurularımız yardımı ile paylaşacağız. Utku ailesi olarak sizleri yanımızda görmek bizleri daha da yüreklendirecektir.

Tüm velilerimizin katılımı ve gayretiyle ortaya güzel bir tablo çıkarmak, istendiğinde ve emek verildiğinde neleri gerçekleştirebileceğimizi, hangi yaraları sarabileceğimizi göstermesi bakımından gelecek için güzel bir örnek teşkil edecektir. Okul Aile Birliği üyeleri herhangi bir karşılık beklemeden ve tamamen özveri, sevgi ve dayanışma ruhu ileçalışmalar gerçekleştirmektedir. Öğrenim çağında olan bir çocuğun endişe ve üzüntülerinin sevince; gözyaşlarının gülücüklere dönüşmesi, velilerimizin ve öğretmenlerimizin mutlu olması, Utku Koleji Okul Aile Birliği için en büyük kuvvet ve motivasyon kaynağı olacaktır.

Utku Koleji Okul Aile Birliği olarak tüm alanlarda başarılarımızın ve mutlu anlarımızın dolu olduğu akademik bir yıl geçirmeyi diliyoruz.

Saygılarımızla,
Utku Koleji Okul Aile Birliği