Okulumuz her konuda olduğu gibi ulaşım konusunda da çok duyarlı ve titiz davranmaktadır.

Okulumuzun en önemli hizmetlerinden olan ulaşım için ulaşım araçları özenle seçilip, hizmete sunulur. Servis görevlilerine her konuda eğitim verilir ve bilgilendirilir. Eğitimli servis görevlilerimiz Ereğli’nin her mahallesine, Alaplı’ya, güven içinde öğrencilerimizi taşırlar.

Her servis aracımızda, çocukların güvenliği için bir görevli bulunmaktadır ve araçlarımız sürekli olarak okulumuz tarafından denetlenmektedir. Servis görevlilerimize her an telefonla ulaşılabilmektedir.

Öğrencilerimiz için oluşabilecek acil durumlarda ve eve gitmeleri gereken her koşulda HİZMET ARACIMIZ öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Servis hizmetlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için okul servislerinde öğrencilerimizden toplu davranış becerileri kazanmaları, trafik kurallarına uymaları, arkadaşlarını ve sürücüleri rahatsız etmemeleri, örnek davranışlar göstermeleri beklenmektedir.