ZİLLER ÇALDI YUVAMIZ NEŞEYLE DOLDU

Utku Koleji Eğitim Kurumları 18 Eylül 2017 Pazartesi günü coşkulu bir törenle eğitim öğretime başladı.

Programımız, saygı duruşu ve okul bandomuzun eşliğinde çalınan İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Utkulu olmanın kıvanç ve gururuyla bizlere önderlik eden okul idaremiz sahneye davet edildi ve İlkokul Ortaokul Müdürümüz, Sayın L. Güvenç ÖZVEREN’nin açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından dinamik, dev öğretmenler kadromuz takdim edildi. 4. sınıf öğrencilerimizin güzel şiirleriyle ve Teog sınavındaki başarısıyla bizleri gururlandıran Utku Koleji Fen Lisesi 9. sınıf öğrencimizin konuşmasıyla renklenen programımız, öğrencilerimizin öğretmenleri eşliğinde sınıflarına uğurlanmasıyla son buldu.

Her alandaki başarılarıyla kendini kanıtlamış olan okulumuzu tercih eden kıymetli velilerimize programımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, 2017- 2018 eğitim öğretim yılının tüm Utku ailesine başarı ve mutluluk getirmesini dileriz.