BAŞARDIM Artık daha güçlüyüm

Çocuklarımızın estetik ve sanatsal bakış açılarını geliştirerek, onlara kendi becerilerini ortaya koyma fırsatı veriyoruz.

Bir eğitim kurumunun gücü, verilen vaatlerle değil, gerçekleştirdikleri ile ölçülür. Öğrencilerimizin sosyal çevresine duyarlı, bir o kadar da akademik bilgiye sahip güçlü bireyler olarak yetişmelerini istiyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. İnanıyoruz ki bilginin gücüne sahip olan öğrenci hayatı boyunca başarısızlığa uğramaz.

Seminer Etkinliklerimiz ve Onur Ödülleri

Bölgemize Değer veriyoruz, Değer Katıyoruz

Yerelden Dünya’ya açılan penceredir UTKU KOLEJİ…

Alanında uzman eğitimciler tarafından yapılan öğretmen gelişim seminerleri­nin yanı sıra; veli seminerleri, yazarlar­la söyleşiler ve yaşadığımız ilçeye kat­kısı olan değerleri ön plana çıkaran onur ödülleriyle, değerlerimize sevgi ve saygımızı gösterirken, farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.